N

Grasmaaiers

Occasions

Handgereedschappen

Tuinmachines Rotterdam

Voor de beste tuinmachines in de regio van Rotterdam bent u bij Vos tuin- en parkmachines aan het juiste adres. Bij ons vindt u werkelijk alles onder één dak om uw tuin of gazon in een topconditie te houden. Van grote tuinmachines tot kleine accessoires; op het gebied van tuin- en gazononderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinmachines van de beste merken in de omgeving van Rotterdam

In onze ruime zaak in Klaaswaal vindt u tal van tuinmachines van de beste merken. Wij gaan met u om tafel zitten en luisteren graag naar uw wensen en behoeften. Bent u op zoek naar een kleine grasmaaier of gaat u voor het grote werk met een compact tractor? Daarnaast bieden wij ook de nodige brandstoffen, zodat u gegarandeerd bent dat u even vooruit kunt met uw tuinmachine. Wilt u het nodige onderhoud uit laten voeren aan uw tuinmachines indien u woonachtig bent in de omgeving Rotterdam? U kunt met uw tuinmachine langskomen in onze geavanceerde werkplaats, of wij kunnen bij u op locatie langs komen. Van een winterbeurt tot aan schoonmaken en van het reinigen van de filters tot aan het vervangen van de olie; bij ons wordt uw tuinmachine helemaal opgelapt!

Vragen? Stel ze gerust

Uiteraard horen wij het graag als u vragen heeft over één van onze tuinmachines in onze zaak nabij Rotterdam. U kunt uw vragen stellen via de mail of contact met ons opnemen via het telefoonnummer: (0186) 57 14 15.

Onze merken:

Vos tuin- en parkmachines

uw partner voor aanschaf, onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines