N

Grasmaaiers

Occasions

Handgereedschappen

Stihl kettingzaag kopen

U bent van plan om een Stihl kettingzaag te kopen. Maar hier wenst u eerst meer informatie over te ontvangen. Dan bent u van harte welkom bij Vos tuin- en parkmachines. Met onze nodige kennis en expertise kunnen wij u een topservice bieden. Met ons deskundig advies is een Stihl kettingzaag kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

Een frontmaaier kopen doet u bij een bedrijf met de beste kennis en ervaring

Vos tuin- en parkmachines is een officiële dealer van de beste A-merken zoals Stihl, Viking en Honda. Hierdoor weet u zeker dat u een product koopt van een topkwaliteit met een lange levensduur. Naast een frontmaaier kunt u bij Vos tuin- en parkmachines diverse andere grasmaaiers kopen. U kunt hierbij denken aan:

Alles op het gebied van snoeien en zagen zoals een Stihl kettingzaag, kunt u bij de specialist kopen

Met een ruime zaak in Klaaswaal kunnen wij u werkelijk alles bieden op het gebied van snoeien en zagen. Naast een Stihl kettingzaag kunt u bij ons kopen:

Bent u benieuwd wat wij u op het gebied van bijvoorbeeld gazondonderhoud kunnen bieden? Neem gerust een kijkje op de website of bezoek de zaak.

Stel uw vragen aan de specialist

Heeft u vragen over ons volledige aanbod? Of wilt u graag meer weten over de occasions die wij te koop aanbieden? U kunt uw vragen stellen via de mail of ons even bellen op (0186) 57 14 15. Uiteraard hopen wij u te mogen verwelkomen in onze zaak in Klaaswaal. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 uur en 17:00 uur. Op zaterdag openen wij tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

Onze merken:

Vos tuin- en parkmachines

uw partner voor aanschaf, onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines