Bestelformulier

Onderhoud en reparatie: uw machine weer als nieuw

Uw tuinmachine kapot of tijd voor een onderhoudsbeurt? Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken tuinmachines en gereedschappen. Zowel bij u op locatie als in onze goed uitgeruste werkplaats. We beschikken bovendien over eigen transport en halen uw machine op indien gewenst. Schoonmaken, messen slijpen, filters reinigen, olie vervangen en een complete check-up; uw tuinmachine is weer als nieuw.

Onderdeel nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres

Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen voor uw tuinmachine. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Vul links het bestelformulier in, bel naar 0186 – 57 14 15 of kom langs in onze showroom. Zoveel te meer gegevens u van het onderdeel verstrekt, zoveel te beter we u van dienst kunnen zijn. Of neem het onderdeel of de machine mee.

Periodieke keuring: veilig werken volgens de regels

U loopt toch liever geen risico’s? Veilig werken begint met goed onderhouden machines en gereedschappen. Hiervoor bent u bij Vos tuin- en parkmachines aan het juiste adres. Wij zijn VA-keur gecertificeerd voor het keuren van onder meer grasmaaiers, zaagmaterieel en elektrisch gereedschap. Voor keuring van heftrucks en intern transportmateriaal verwijzen wij u naar ons zusterbedrijf Kruijthoff Heftrucks.

Verkoop, onderhoud, reparatie of keuring van tuin- en parkmachines. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak.

Vos tuin- en parkmachines

uw partner voor aanschaf, onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines